Rosa, blått, grönt, lila, svart, rött eller kanske ingen färg alls? Vi har bågar för de kräsna små.

Vi erbjuder linser som är specialanpassade för barn. Att bära linser istället för glasögon kan innebära en större frihet för ett barn som har ett synfel. Exempelvis kan linser vara att föredra när barnet idrottar eller när det är dags för vilda äventyr med kompisarna.

Vi erbjuder även specialanpassade linser för barn som förebygger att barn utvecklar närsynthet.

Låt inte ditt barns synfel vara ett hinder, det finns idag mycket effektiva lösningar.

Att skaffa glasögon eller linser för första gången kan vara en speciell upplevelse för ett barn. Vi gör alltid vårt yttersta för att se till att ditt barns möte med optikern blir en positiv och spännande upplevelse. 

Barnen i centrum

Bågar för
de kräsna små. 

Producerade i hållbara och säkra material.

Barnbågar

Närsynthet hos barn är ett växande problem i Sverige. Idag spenderar både barn och vuxna mer tid framför skärmen vilket kan vara en av orsakerna till varför fler drabbas av närsynthet.

Tecken på att ett barn är närsynt kan vara att barnet vill sitta nära skärmen när barnet tittar på tv, att barnet har koncentrationssvårigheter eller att barnet har huvudvärk.

Det finns hjälp att få för ditt barns närsynthet. Forskning har bedrivits om barns närsynthet och idag finns det hjälpmedel som kan bromsa utvecklingen av närsynthet hos barn. Vi besitter den senaste kunskapen inom området och kan erbjuda de senaste innovationerna för barn som drabbats av närsynthet.
Närsynthet hos barn (Myopi)

Hos oss kan du som förälder alltid vara säker på att ditt barn får den bästa hjälpen och stöttningen.

Vi finns här för Ditt barn.

Ditt barns ögonhälsa

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen och anpassa vår marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du detta. Läs mer här cookie policy.