Du kan känna dig trygg som kund hos oss. Vi tar hand om dina ögon på bästa möjliga sätt.
Våra optiker föreslår vilka ögonundersökningar som är bäst för dig. Allt för dina ögon och din trygghet.

Vi snålar aldrig med stolstiden när du gör din synundersökning hos oss. En timmes stolstid per undersökning är standard. 

Vi utfärdar synintyg till körkort och utökad behörighet.

Välkommen att boka din synundersökning på tel: 0413-222 33

Synundersökningar

Vi har länge kunnat förbättra din syn. Nu vill vi hjälpa dig att behålla den. Att gå på en hälsoundersökning är en självklarhet för de flesta av oss. Att gå på Ögonhälsoundersökning borde vara lika självklart. Det vill vi göra någonting åt.

God syn och ögonhälsa går hand-i-hand.

En ögonhälsoundersökning innebär att ögonläkare och optiker tillsammans gör en heltäckande bedömning av dina ögon. Undersökningen genomförs med hjälp av en avancerad ögonbottenkamera som i kombination med kontroll av synskärpa, synfält och ögontryck ger en grundlig bild av dina ögons hälsotillstånd.

Fördelen med denna ögonhälsoundersökning är att en rad allvarliga åldersförändringar i ögat kan upptäckas på ett så tidigt stadium att de går att behandla framgångsrikt.

Alla ögonhälsoundersökningar bedöms av vår ögonläkare Dr. Lars O Andersson.

Vi rekommenderar ögonhälsoundersökning till alla från 45 års ålder.

Ögonhälsoundersökning

Vår syn på synhälsa

Hos oss får Dina ögon alltid en gedigen undersökning.

Som fristående optiker konkurrerar vi på kompetens, trygghet och kvalitet. Våra synundersökningar och ögonhälsoundersökningar får ta tid, då vårt primära fokus är att Dina ögon ska få den bästa möjliga undersökningen. Vi sätter alltid patientsäkerheten i första rummet.

Synundersökning: 1 timme

Ögonhälsoundersökning: 1,5 timme (rekommenderas till alla över 45 år)

Boka Din synunderökning
eller ögonhälsoundersökning idag

Tel: 0413-222 33

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen och anpassa vår marknadsföring. Genom att surfa vidare godkänner du detta. Läs mer här cookie policy.